Skoro już mamy rozpalony grill, a czas na deser - grillujmy banany :) Ciepłe z miodem, rozpływają się w buzi !!
Z banana odciąć końcówki i porządnie go myjemy. Rozcinamy skórę wzdłuż i smarujemy owoc łyżką miodu. Ścisło owijamy w folię aluminiową i grillujemy ok 30 min. Po wyjęciu banana ze skóry, delikatnie polewamy miodem i posypujemy płatkami czekolady. Zjadamy póki ciepły... niebo w gębie :)
Z banana odciąć końcówki i porządnie go myjemy. Rozcinamy skórę wzdłuż i smarujemy owoc łyżką miodu. Ścisło owijamy w folię aluminiową i grillujemy ok 30 min. Po wyjęciu banana ze skóry, delikatnie polewamy miodem i posypujemy płatkami czekolady. Zjadamy póki ciepły... niebo w gębie :)
Uwielbiam !! Jest pychotka !!
OdpowiedzUsuń